Onze
Coaching

Een serie
sessies

Een coachingstraject begint met een vrijblijvende kennismaking waarna we een programma voorstellen. Aan het einde van het eerste gesprek bepaal je of je met ons wilt samenwerken. In de regel bestaat een traject uit een gedisciplineerd sport-ritme en 10 gesprekken. Om te ontdekken hoeveel het je opbrengt is een aantal van 5 gesprekssessies het vertrekpunt. Dan heb je een moment om te beslissen of je verder wilt.

Een gesprek starten we meestal met een algemene vragenlijst en persoonlijkheidstesten. Zo krijgen we  inzicht in jouw levensvisie en motivaties. In de eerste 2 sessies bespreken we de resultaten van de vragenlijst en de testen. Samen scherpen we je persoonlijke doelstellingen aan. In de volgende sessies gaan we vooral de door jou aangegeven doelstellingen bespreken. In de laatste sessie kijken we of de gestelde doelen zijn gehaald en wat vervolgstappen kunnen zijn.

Vertrouwelijk

Wat we bespreken is vertrouwelijk. Derden  -dus ook werkgevers die de coaching betalen- krijgen geen feedback over de inhoud van de sessies. We kunnen onze sessies aftrappen met een gezamenlijk gesprek met de werkgever en het ook met z’n drieën afsluiten. Jij bepaalt in dat geval wat inhoudelijk wel of niet besproken wordt.

Waar
zitten we?

We zitten in het pand van de Universiteit van Amsterdam op de Oudezijds Achterburgwal 237. Daar kunnen we zelfs met grote groepen sessies doen. Als je dat liever hebt kunnen we ook buiten afspreken voor een wandelsessie. 

Buiten?

Als je wandelt ben je minstens twee dingen tegelijk aan het doen. Je praat en je kijkt. Je luistert en je ruikt. Je denkt en je voelt. Daardoor heb je niet minder maar juist méér focus! Als je je heel erg concentreert op iets (wie was die acteur ook alweer?) dan kom je maar niet op zijn naam. Geef je het op en loop je weg, dan ineens weet je die naam weer! Of een uur later, als je ergens anders mee bezig bent. Zo werkt dat met focus. Dat maakt onze gesprekken zo waardevol en intens.

Kosten

Na de vrijblijvende intake bepaal je of je met ons verder wilt. Zo ja, dan maken we een plan met een persoonlijke offerte.

Situaties waarin we je kunnen bijstaan

'IK LOOP STEEDS TEGEN DEZELFDE BARRIÈRES OP'
Situaties waarin we je kunnen bijstaan

'IK HAD INEENS EEN HUILBUI WAAR IEDEREEN BIJ WAS.'
Situaties waarin we je kunnen bijstaan

'IK WEET NIET MEER HOE IK VERDER MOET VANAF HIER...'
Situaties waarin we je kunnen bijstaan

'HET TEAM WERKT NIET ALS EEN TEAM.'
Situaties waarin we je kunnen bijstaan

'KAN IK HET WEL?'
Previous
Next

Situaties waarin we je kunnen bijstaan

Afspraak

Een kennismakingsafspraakmet Louis, Lodewijk of Niels begint met een e-mail.

Dan bellen we je zo snel mogelijk. Mail met