Coaching

Een serie
sessies

Een coachingstraject begint altijd met een vrijblijvende kennismaking waarna we een programma voorstellen. Aan het einde van het eerste gesprek bepaal je of je met ons wilt samenwerken. In de regel bestaat een traject uit een serie van 6 tot 10 gesprekken. Om goed vast te kunnen stellen wat onze coaching je opbrengt is een aantal van zes gesprekssessies het vertrekpunt. Dan heb je een moment om te beslissen of je verder wilt.

Eerst even testen

Een traject starten we meestal met een algemene vragenlijst en persoonlijkheidstesten. Zo krijgen we inzicht in jouw levensvisie en motivaties. In de eerste sessie(s) bespreken we de resultaten van de vragenlijst en de testen. Samen scherpen we je persoonlijke doelstellingen aan. In de volgende sessies gaan we actief aan de slag met de door jou aangegeven doelstelling(en). In de laatste sessie kijken we of de gestelde doelen zijn gehaald en wat vervolgstappen kunnen zijn.

Vertrouwelijk

Wat we bespreken is vertrouwelijk. Volledig vertrouwelijk. Niemand, dus ook als werkgevers je coaching betalen – krijgt informatie over de inhoud van de sessies. We kunnen onze sessies aftrappen met een gezamenlijk gesprek met je werkgever en het ook weer met z’n drieën afsluiten. Maar dat bepaal jij.

Waar
zitten we?

We coachen op verschillende locaties van Spaces en Het Coachhuis. In Bergen hebben we een fijne eigen stek. Als je dat liever hebt kunnen we ook buiten afspreken voor een wandelsessie. Online sessies zijn natuurlijk ook mogelijk.  

Kosten

Na de vrijblijvende intake maken we een offerte en dan bepaal je of je met ons verder wilt.

Situaties waarin we je kunnen bijstaan

'IK LOOP STEEDS TEGEN DEZELFDE BARRIÈRES OP'
Situaties waarin we je kunnen bijstaan

'IK HAD INEENS EEN HUILBUI WAAR IEDEREEN BIJ WAS.'
Situaties waarin we je kunnen bijstaan

'IK WEET NIET MEER HOE IK VERDER MOET VANAF HIER...'
Situaties waarin we je kunnen bijstaan

'HET TEAM WERKT NIET ALS EEN TEAM.'
Situaties waarin we je kunnen bijstaan

'KAN IK HET WEL?'
Vorige slide
Volgende slide

Situaties waarin we je kunnen bijstaan

Afspraak

Een kennismakingsafspraak met Lodewijk, JolandeNielsLouis of Serge begint met een e-mail.
 Mail ons rechtstreeks of op hallo@sterkeleiders.nl