Team

01
Louis Stam

Is tijdens zijn rechtenstudie (afgerond in 2012) voor zichzelf begonnen als personal trainer.
Het werd al snel een passie voor hem mensen naar een goede gezondheid en conditie te begeleiden. Hij heeft inmiddels al meer dan 10 jaar een sportbedrijf (Boostcamp) waarin hij altijd buiten, in weer en wind fitnesstrainingen geeft. Het cliché dat een geest zich pas gezond kan ontwikkelen als het een gezond lichaam als fundament heeft is zijn overtuiging geworden. Zo ontstond zijn interesse in mentale coaching en is hij er opleidingen in gaan volgen. 

02
Lodewijk
van der Peet

Werkt al ruim 40 jaar in de communicatie- en televisiewereld. Na de Rietveld-academie begon hij als jongste bediende bij een reclamebureau en maakte een flitsende carrière; op z’n 32e jaar was hij Europees creatief directeur van een internationaal reclamenetwerk. Daarna heeft hij (ook als ondernemer) successen gecreëerd en grote flaters gemaakt in verschillende managementfuncties. Regelmatig kwamen er mensen voor advies en raad aan zijn bureau zitten, zo is hij op het idee gekomen om coach te worden. Hij is daar diverse opleidingen voor gaan volgen. 

03
Niels
van de Walle

Niels werkte 20+ jaar in internationale marketing leadership rollen bij Nike, Sonos en Sid Lee, met een passie voor samen bouwen en het laten bloeien van talent. Hij leidde het eerste digitale brand team bij Nike EMEA, startte creative agency Sid Lee Amsterdam en hielp Sonos in de transitie naar een merk gedreven organisatie. Het werken met talent van grote diversiteit en hen bij elkaar brengen tot hechte, high performing teams waren hierin leidend. Terugkijkend op de (soms harde) leadership lessen, startte hij in 2020 met coaching opleidingen (Transactionele Analyse) om met zijn passie verder te gaan in de vorm van life- en professional leadership coaching.

04
Michelle

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Afspraak

Een kennismakingsafspraak met Louis, Lodewijk, Niels of Michelle begint met een e-mail.
Dan bellen we je zo snel mogelijk. Mail met hallo@sterkeleiders.nl