Reviews

Reviews

Anita Wassink

Waarom delen op LinkedIn? Omdat ik twee ondernemers vertrouw Lodewijk van der Peet & Louis Stam die een Slim Bezig-programma hebben ontwikkeld om af te vallen. Ik vind het gaaf om in de pilot groep mee te doen om mijn coronakilo’s kwijt te raken. Want quarantaine, verliefd zijn en koken als hobby. Samen met

Lees verder »

Peter van Gestel

Zes weken geleden ben ik begonnen mijn levensstijl aan te passen. Langzaam maar gestaag begin ik iets te zien (broekriem kan 2 gaatjes strakker) en vooral te merken. Voel me gewoon een stuk beter. En het mooie is dat de wetenschap dit onderschrijft, getuige de uitslag van mijn bloedonderzoek. Suiker-

Lees verder »

Judith Munster

De afgelopen weken heb ik veel gedaan, maar ben ik niet zo zichtbaar geweest. Ik vond het raar om tijdens de oorlog in Oekraïne op Linkedin gewoon gezellig door te gaan, terwijl de mensen in de Oekraïne onmenselijke en onrealistische dingen meemaken.Ik had gehoopt dat oorlog na een paar weken

Lees verder »

Jeroen van Gessel

  Een burn-out is een sluipmoordenaar. Pas als je getackled op de grond ligt, weet je dat het er al een tijdje aan zat te komen. Ik werd een half jaar geleden gevloerd, en dacht na 3 weken weer beter te zijn. Na 1 dag lag ik er weer af

Lees verder »